پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه

یونیفل به نتانیاهو: جنوب لبنان را ترک نخواهیم کرد

یونیفل به نتانیاهو: جنوب لبنان را ترک نخواهیم کرد سخنگوی یونیفل در واکنش به درخواست نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای تخلیه نیروهای یونیفیل از جنوب لبنان، اعلام کرد که این نیروها بر اساس تصمیم شورای امنیت در منطقه حضور دارند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 14
کد خبر: ۲۶۰۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، آن دریا تننتی، سخنگوی رسمی نیروهای «یونیفل»، در پاسخ به درخواست بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، مبنی بر تخلیه نیروهای یونیفل از مواضع خود در جنوب لبنان اعلام کرد: «ما این مناطق را ترک نخواهیم کرد.»

 

تننتی در گفت‌وگو با روزنامه «الجمهوریه» لبنان اظهار داشت: «وضعیت نیروهای موقت سازمان ملل متحد در لبنان طی روزهای اخیر نگران‌کننده است، به‌ویژه پس از آنکه نیروهای اسرائیلی چندین بار به مواضع ما در سه روز گذشته حمله کردند.»

 

وی خاطر نشان کرد که این مأموریت علی‌رغم این حملات تصمیم به ماندن گرفته‌ایم، زیرا بر اساس درخواست شورای امنیت در اینجا حضور داریم.

 

وی افزود: «مهم است که سازمان ملل در این مواضع حضور داشته باشد تا پرچم آن در آسمان جنوب لبنان برافراشته شود. به همین دلیل تصمیم گرفتیم بمانیم، اما وضعیت بسیار دشوار است.»

 

سخنگوی رسمی نیروهای «یونیفل» همچنین تصریح کرد که «این حمله نه تنها نقض قطعنامه ۱۷۰۱ است، بلکه نقض حقوق بین‌الملل بشردوستانه نیز به شمار می‌آید، زیرا طرفین باید به نیروهای حافظ صلح احترام گذاشته و امنیت و سلامتی آنان را حفظ کنند.»

 

تننتی درباره فعالیت فعلی نیروهای بین‌المللی خاطرنشان کرد: «عملیات سازمان ملل در جنوب لبنان همچنان ادامه دارد، اما تحرکات نیروها محدود شده است زیرا خروج از مقرها بسیار دشوار است.»

 

او ادامه داد «ما همچنان به نظارت و ارسال گزارش به شورای امنیت ادامه می‌دهیم و تلاش می‌کنیم تا حد ممکن به مردم جنوب که برای مدت طولانی در روستاها گرفتار شده‌اند کمک کنیم، اما این تلاش‌ها نیز دشوار است زیرا امنیت نیروها و نمایندگان انسانی ما تأمین نشده است.»

 

وی بار دیگر خواستار بازگشت به قطعنامه ۱۷۰۱ شد و بیان کرد: «به نظر می‌رسد که این قطعنامه اکنون بیش از هر زمان دیگری مشروعیت دارد، اما نیاز به اجرا دارد.»

 

وی تصریح کرد که «تمام احکامی که در قطعنامه ۱۷۰۱ ذکر شده‌اند کاملاً مشروع هستند و ما نیاز به اجرای آن‌ها داریم، اما برای اجرای آن نیاز به تعهد طرفین برای بازگرداندن ثبات به جنوب لبنان، بازگشت ارتش لبنان به این مناطق، توقف نقض‌های هوایی و زمینی، و خلع سلاح در مناطق بین رودخانه لیتانی و خط آبی داریم. راه‌حل در اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ نهفته است.»/ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار